top of page
falmec.jpg

Billede fra Falmec.dk i Kolding

Nyt Showroom 2024

 

Vi har fået en hel Unik mulighed for at lave Showroom med en af vores stærkeste leverandør i Kolding. Her vil du bla. kunne lave mad, afprøve kogeplader, downdraft med sug, eller smage vine fra køl inden et evt. køb. 

Drosselvej 2, 6640 Lunderskov -  er lukket fra 01.04.24

Vores nye Udstilling v. falmecdanmark.dk vil være åben fra 01.09.24 "efter aftale" princippet. Et møde, kan aftales med en rådgiver og derfra kan I sammen finde en tid der passer for fremvisning af vores Showroom.

Dog som noget helt nyt vil der være åbent på hverdage - hvor man som kunde kan kigge ind og blive inspireret og føle sig frem blandt de nyeste fronter, bordplader, pulverlakeret køkkener, vinskabe, emfang, Downdraft osv.

Åbningstider:

Mandag & Onsdag 10:00-12:00 & 13:00-16:00
Fredag 10:00-12:00 & 13:00-14:30

Samt efter aftale. 
Niels Bohrs Vej 12A -

6000 Kolding  

Ring: 52 300 850

Mail: hello@rekitchen.dk

Derudover deltager vi også på nogle af Danmarks største, og mest kreative og inspirerende messer:

Bella, København:

20-23 marts 2025

 

logo-bottom_172_edited.png
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - White Circle
logo_falmec_black.png
IMG_2117.HEIC

 

Rekitchen Showroom

Udgangspunktet er at give den gode kundeoplevelse, inden der indgås en aftale om køkken eller anden inventar fornyelse.

Som kunde skal man kunne vælge, røre, og udforske nye farver og design. Fornemme materialernes samhørighed eller manglen på samme. Glans eller mat - "Non Finger Print" eller bare en ramme låge i træ eller malet. Grebsfri eller med greb, "push out" på fronter,

eller se en skuffe med selvluk.

Ønsker du at booke tid i vores showroom?

Så ring endelig til os på +45 52 300 850. Så gør vi vores bedste for at finde et tidspunkt der passer dig/jer.

Det er også muligt at bestille tid på: hello@rekitchen.dk

NB.

Hvis du/I besøger os, så kør gerne forbi Drabæks Mølle, der er ved at blive renoveret smukt og nænsomt. Se mere herunder

1 panel_edited.jpg
falmec 3.jpg

Billeder fra Falmec.dk i Kolding

falmec 2.png

Undgå køb, brug, smid væk kulturen 

Hvorfor fjerne fundamentet, når vi kan renovere køkken, garderobe eller bad?

Måske du undrer dig over, at vi ikke river hele køkkenet ned, når vi foretager en køkkenrenovering hjemme hos dig, men det er der faktisk flere gode grunde til.

Ofte er det ikke hele køkkenmiljøet eller badeværelsesmiljøet, der rent faktisk er slidt. Tit er det kun det ydre, som låger, bordplader, vaske, armaturer og skydedøre, der med tiden bliver slidte, når de bliver brugt. De ydre dele er nemlig modtagere for langt mere snavs og flere slag end selve fundamentet. Derfor kan en enkelt udskiftning af de ydre materialer, kan ændre hele dit køkken eller bad.

En anden god grund til, at vi ikke river hele køkkenet eller badet ned, når vi renoverer, er det meget billigere for dig blot at betale for renovering af køkkenlåger eller armaturer. På den måde slipper du også for at deltage i køb, brug, smid væk kulturen – for hvorfor smide noget ud, der stadig fungerer som det skal?

Med renovering af køkken samt renovering af badeværelse og garderobe fra ReKitchen får du udadtil et helt nyt udseende og look – dog den at betale den høje pris. 

IMG_6873 (002).jpg

Sådan foregår det, når du er kunde hos ReKitchen

Rattan_549920160-99.jpg

 

Kundebesøg

Ønsker du rådgivning hjemme ved dig selv?

Så kan du – helt gratis – få en rådgiver ud til dig. Når en rådgiver kommer ud til dig, beser de køkkenet, bad eller hvad der skal renoveres, og derefter udregner de en pris.

 

Derudover måler de naturligvis også enten køkkenet eller badet, og udarbejder samtidigt også en arbejdsplan, der stemmer overens med dine krav og behov.

Så er du sikker du, at du får et nyt køkken eller bad, som du er tilfreds med, og vi er sikre på, at vi efterlader et renoveringsarbejde, som vi kan være stolte af. 

 

Har du spørgsmål til vores renovering, materialer eller produkter?

 

Så ring endelig til os på +45 52 300 850. Så gør vi vores bedste for at besvare dig spørgsmål, og rådgive dig gennem processen.

IMG_1648.JPG
bottom of page