top of page
Grebsfri låge bad

Renovering af
Bad eller Bryggers

Hele konceptet hos ReKitchen handler om renovering af køkken samt renovering af badværelset eller garderobe.

 

Vi river nemlig hverken hele dit bryggers eller bad ned, men giver i stedet for liv til de gamle fundamenter ved at skifte alle de synlige dele.

 

På den måde er det også en miljøvenlig måde at få et helt nyt Badmiljø eller bryggers på. Ved kun at upcycle de slidte, gamle dele af dit køkken, og bevare resten, slipper du for at bruge ressourcer på unødvendige udskiftninger, og på den måde er det en mere miljøvenlig renovering.

 

Derved slider du heller ikke på naturen, og vores renoveringer er derfor også en bæredygtig og sustainable løsning i det lange løb. 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Bad miljøer

Trænger du til at få skiftet til nye bad fronter eller et helt nyt bad miljø?

 

Så er du kommet til det rette sted. ReKitchen sørger nemlig for nem og hurtig renovering af dine bad låger, så dit gamle Bad bliver moderne og kan skinne på ny. 

Bad fronter bliver hurtigt slidt pga. fugt i badeværelset. Det kan være på grund af for lidt udluftning – og ofte er det ikke let at få et gammel bad miljø til at se ny ud, men vi kan få det at ligne et ny.

 

Her kommer vi dig til undsætning. Foruden et bredt udvalg af flotte låger i forskellige design kommer vi naturligvis også ud og giver råd i forbindelse med et besøg.

Bad med spejl
Grebsfri låge med ege træ kant
natur front bad
sort ege træ front

Renovering Badlåger

Hos ReKitchen har vi et stort udvalg af forskellige Badlåger både med hensyn til design, farver og materiale. En udskiftning af låger under Badrenovering rækker rigtig langt, og ofte kan det være nok til at få dit gamle Bad til at synes som nyt.

 

Ring til os og få en gratis rådgiver ud til jer, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Tlf: +45 52 300 850

6-1-600x600.jpg
IMG_0087.HEIC
Rimini.jpg

Har du yderligere spørgsmål?
Ring til os i dag!

Sidder du med yderligere spørgsmål til os?

Er du i tvivl om, hvilket materiale der er bedst for dig, eller måske du er i tvivl om nogen af farverne på vores køkkenlåger?

Så hold dig endelig ikke tilbage.

 

Vi sidder nemlig klar til at rådgive.

Du kan ringe til os på +45 52 300 850 eller skrive en mail på steven@rekitchen.dk, hvor vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Har du brug for rådgivning hjemme hos dig selv? Så kan du bestille en gratis rådgivning derhjemme – vi rykker nemlig gerne ud og tjekker dit køkken, inden vi starter din køkkenrenovering.

bottom of page