Bad miljøer

Trænger du til at få skiftet til nye bad fronter eller et helt nyt bad miljø?

 

Så er du kommet til det rette sted. ReKitchen sørger nemlig for nem og hurtig renovering af dine bad låger, så dit gamle Bad bliver moderne og kan skinne på ny. 

Bad fronter bliver hurtigt slidt pga. fugt i badeværelset. Det kan være på grund af for lidt udluftning – og ofte er det ikke let at få et gammel bad miljø til at se ny ud, men vi kan få det at ligne et ny.

 

Her kommer vi dig til undsætning. Foruden et bredt udvalg af flotte låger i forskellige design kommer vi naturligvis også ud og giver råd i forbindelse med et besøg.

1-1-600x600.jpg
sort design front bad.jpg

Renovering Badlåger

Hos ReKitchen har vi et stort udvalg af forskellige Badlåger både med hensyn til design, farver og materiale. En udskiftning af låger under Badrenovering rækker rigtig langt, og ofte kan det være nok til at få dit gamle Bad til at synes som nyt.

 

Ring til os og få en gratis rådgiver ud til jer, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Tlf: +45 52 300 850

6-1-600x600.jpg

Har du yderligere spørgsmål?
Ring til os i dag!

Sidder du med yderligere spørgsmål til os?

Er du i tvivl om, hvilket materiale der er bedst for dig, eller måske du er i tvivl om nogen af farverne på vores køkkenlåger?

Så hold dig endelig ikke tilbage.

 

Vi sidder nemlig klar til at rådgive.

Du kan ringe til os på +45 52 300 850 eller skrive en mail på steven@rekitchen.dk, hvor vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Har du brug for rådgivning hjemme hos dig selv? Så kan du bestille en gratis rådgivning derhjemme – vi rykker nemlig gerne ud og tjekker dit køkken, inden vi starter din køkkenrenovering.