top of page

Inspiration og cases 

Savner du inspiration til renovering af køkken, bad garderobe eller customize køkkener.

 

Så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos ReKitchen har vi nemlig samlet en masse inspiration til dine renoveringer. Her har vi samlet eksempler på både køkken renoveringer og helt nye køkkener, bad eller garderobe. Alt kan designes og tilpasses efter mål til alle rum.

På den måde har du mulighed for at blive inspireret og se, hvordan de forskellige materialer og farver performer i forskellige belysninger.

 

Måske finder du et køkken eller bad, der minder meget om dit eget?

Så har du mulighed for at se, hvordan en lignende renovering eller helt nyt køkken vil komme til se ud hos dig.

Hvor kommer inspirationen fra?

Al inspiration kommer fra tidligere kunders køkkenrenovering/nye køkkener samt fornyelse af badeværelse eller garderobe.

Har du lyst til at læse mere om, hvad de forskellige synes om ReKitchen?
Så giv os et ring, vi sidder klar med mere inspiration til dig

Få gratis rådgivning og besøg derhjemme

Tilfredse kunder

Hej.

Vi er utrolig glade for vores nye køkken fra ReKitchen.

Vi havde fornøjelsen af et hjemmebesøg fra Steven, hvor vores ønsker til materialer og farver blev gennemgået. Herefter blev der tegnet og fremsendt et par forslag, som vi kunne vælge ud fra, så det til sidst var helt som ønsket.

En stor konvertering, hvor alt undtaget skabskorpus blev skiftet. Så nu fremstår køkkenet som nyt, med nye låger, bordplade, hårdhvidevare, alt sammen skiftet på 2 arbejdsdage.

Vi kan varmt anbefale ReKitchen og måden at renoverer køkken på, for hvorfor skifte og smide et helt køkken ud, men i stedet vælge den bæredygtige tankegang og kun udskifte det der er slidt.

Mvh Mette og Morten .

bottom of page