top of page
IMG_1648.JPG

Er du vores nye Franchiseforhandler?

ReKitchen søger franchise forhandlere til KBH/Nordsjælland, Nordjylland, Nordtyskland

- er du den næste?

- drømmer du som, er du, vil du være iværksætter? 

- ønsker du at gøre en forskel og drive ReKitchen med din egen fod på speederen, kort fortalt arbejde for dig selv i et ligeværdigt og værdi ansvarlig fællesskab?

Er du allerede i dag selvstœndig eller deler du de samme vœrdier og holdninger.

Drømmer du om at blive selvstændig franchise forhandler? Måske du allerede i dag er selvstændig inden for en anden branche?

ReKitchen er en ung og dynamisk organisation med stœrke anvarlige vœrdier samt masser af erfaring fra køkkenbranchen. Vores hovedfokus er kvalitet, leveringssikkerhed og pris. Dette udmønter sig i, at vi kun bruger leverandører, der producerer efter nyeste EU direktiver, og vi sørger altid for at levere vores varer til aftalte tid og til rette pris.

Dine kvalifikationer:

Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, at du kommer fra køkkenbranchen, da vi sikrer en grundig oplæring. Det vigtigste er, at du er en viljestærk iværksætter, der brænder for tilfredse kunder og godt købmandskab. Du skal til have lyst til og erfaring med personaleledelse samt være den, der går forrest og viser vejen for dine sælgere. Dit DNA er karakteriseret ved høj grad af ærlighed, struktur og højt humør….. At have ”hånden på kogepladen” er i dag en naturlig del af dit arbejdsliv.

Vil du mærke friheden og samtidig være med til at udvikle Danmarks bedste køkkenbrand? Som forhandler får du automatisk medejerskab af ReKitchen A/S. Du er via din ejerandel med, når beslutningerne tages og derfor med til at udvikle og fremtidssikre ReKitchen A/S.

Vi har ingen fysiske butikker, som binder kapital. I stedet driver du dit eget distrikt med udgangspunkt i et lille lager i lokalområdet samt dit eget hjemmekontor. Du kan ligeledes blive en del af vores fælles lager med udgangspunktet i trekants området, med udvikling, showroom, kontorfaciliteter og produktion.

Om os:

ReKitchen (Recycle) er en progressiv landsdækkende virksomhed. Vi er i en rivende udvikling, og det er vores plan på sigt også at etablere os udenfor Danmarks grænser. Vores koncept er bygget på at genbruge så meget som muligt af køkkenet, garderoben eller badeværelset og kun skifte låger, bordplader skuffer eller lign. Alle vores løsninger kan skræddersyes, så vi kan imødekomme enhver kundes ønske om et flot kvalitetskøkken, garderobe eller bad. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle vores produkter i samarbejde med vores leverandører - i en altid endnu mere bæredygtig, retning!

Vores værdier tilsiger, at vi opfører os ordentligt overfor kunder og leverandører, at vi er ærlige, og at vi tænker kvalitet igennem hele værdikæden. Derudover hjælper vi hinanden med stort og småt mens vi har det sjovt!

Dig som franchise forhandler?

Kan du stille med en startkapital på 100.000 kr. og kan du dokumentere salg, gerne fra køkkenbranchen? Så vil vi meget gerne i dialog med dig allerede i dag.

Rekitchen tilbyder frihed og selvstændighed – du styrer og planlægger din egen arbejdsdag, ingen lange butiksåbningstider og indtjening uden loft.

Interesseret?

Synes du, at ovenstående lyder interessant, så send din ansøgning og cv til Steven Guldbjerg på

hello@rekitchen.dk. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på

+45 52 300 850.

Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende og behandles med diskretion

  • Instagram
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
82_01_S.jpg

"Dygtige og glade forhandlere, er lig med succes for alle"

IMG_4405.JPG

Vi ønsker i ReKitchen et langvarigt samarbejde.

Derfor bliver du som noget helt unikt, medejer af Rekitchen A/S. Dvs når du køber en andel får du 5% medejerskab af ReKitchen A/S, og dermed vil en evt. værdiforøgelse komme dig som selvstændig til gode på sigt.

Vi har ingen forretninger.

Dvs du skal drive det hele fra hjemmet eller et lager i dit lokal område. Vi har i dag hovedlager i Lunderskov/Kolding, hvor varerne også kan leveres fra.

Altså ekstreme små omkostninger og ingen butiks lejemål og åbningstider.

Køkkenerfaring vil være en fordel, men vi sørger for en grundig og hjælpsom oplæring. Vi har projektledere siddende der gennemgår tegninger, ordrebekræftelser og på den måde minimerer fejl. Det vigtigste er, at du er en stærk iværksætter, har flair for tal og vil gøre alt for at gøre kunden tilfreds.

Skriv til os om dine ønsker og ambitioner

 

Mail: steven@rekitchen.dk

Du kan også ringe på 52 300 850

 

Krav:

1. Du skal kunne stille startkapital.

2. Dokumenteret salg, gerne fra køkkenbranchen.

3. Ren straffeattest. 

Låge nr. 36_1.jpg

Har du yderligere spørgsmål?
Kontakt os allerede i dag!

Sidder du med spørgsmål om hvordan det er at være forhandler i ReKitchen, eller søger du job som Rådgiver/Sælger - så ring eller skriv gerne.

Vi kan altid bruge de rigtige rådgivere.

Kan du se dig selv sige "ja tak" til nedenstående:

1. Ingen forretnings åbningstider.

2. Frihed - styr din egen dag.

3. Grundig og spændende oplæring.

4. Ærlighed (open by the book - princip)

5. Provision uden loft.

6. Udvikling

Vi har humor i ReKitchen og driver det ud fra danske principper om åbenhed, ærlighed og vi vil behandle andre mennesker ordentlig.

Husk der findes ingen dumme spørgsmål - kun dumme svar.

Ring til os på +45 52 300 850, eller send en mail på steven@rekitchen.dk.

IMG_4461_edited.png
bottom of page