top of page
IMG_6851-3.jpg

Renovering af dit Køkken

Hele konceptet hos ReKitchen handler om renovering af køkken samt renovering af badværelset eller garderobe.

 

Vi river nemlig hverken hele dit køkken eller bad ned, men giver i stedet for liv til de gamle fundamenter ved at skifte alle de synlige dele.

 

På den måde er det også en miljøvenlig måde at få et helt nyt køkken på. Ved kun at upcycle de slidte, gamle dele af dit køkken, og bevare resten, slipper du for at bruge ressourcer på unødvendige udskiftninger, og på den måde er det en mere miljøvenlig renovering.

 

Derved slider du heller ikke på naturen, og vores renoveringer er derfor også en miljøvenlig og sustainable løsning i det lange løb. 

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - White Circle

Skal Rekitchen tegne dit projekt ?

Med vores design prg. kan vi illustrere flotte fotorealistiske billeder  

af dit køkken, bad, bryggers, projekt for kun kr. 695,-

Renovering

Hos ReKitchen får du altså nemt og hurtigt en ny facade på køkken, bad eller garderobe.

 

Vi varetager renoveringer af køkkenlåger, bordplader til badeværelse eller køkken, vaske til badeværelse eller køkken og armaturer til badeværelse eller køkken. Derudover renoverer vi også skydedøre på garderober.

På den måde opnår du et flot og billigt resultat uden at rive hverken køkken eller bad ned. Når du får renoveret køkken eller bad på denne måde, går både levering og montering også hurtigt, da det normalt kun vil tage en dag før det hele er færdigt. 

Hos ReKitchen får du altså nemt og hurtigt et nyt design på køkken, bad eller garderobe.

 

Vi rådgiver dig altid inden en renovering af køkken, bad eller garderobe.

Ønsker du rådgivning hjemme ved dig selv?

Så kan du – helt gratis – få en rådgiver ud til dig. Når en rådgiver kommer ud til dig, beser de køkkenet, bad eller hvad der skal renoveres, og derefter udregner de en pris.

 

Derudover måler de naturligvis også enten køkkenet eller badet, og udarbejder samtidigt også en arbejdsplan, der stemmer overens med dine krav og behov.

Så er du sikker du, at du får et nyt køkken eller bad, som du er tilfreds med, og vi er sikre på, at vi efterlader et renoveringsarbejde, som vi kan være stolte af. 

 

Har du spørgsmål til vores renovering, materialer eller produkter?

 

Så ring endelig til os på +45 52 300 850. Så gør vi vores bedste for at besvare dig spørgsmål, og rådgive dig gennem processen.

Afbrudt greb I Eg og finex oliven grøn

Undgå køb, brug, smid væk kulturen 

Hvorfor fjerne fundamentet, når vi kan renovere køkken eller bad?

Måske du undrer dig over, at vi ikke river hele køkkenet ned, når vi foretager en køkkenrenovering hjemme hos dig, men det er der faktisk en god grund til.

Ofte er det ikke hele køkkenmiljøet eller badeværelsesmiljøet, der rent faktisk er slidt. Tit er det kun det ydre, som låger, bordplader, vaske, armaturer og skydedøre, der med tiden bliver slidte, når de bliver brugt. De ydre dele er nemlig modtagere for langt mere snavs og flere slag end selve fundamentet. Derfor kan en enkelt udskiftning af de ydre materialer, kan ændre hele dit køkken eller bad.

En anden god grund til, at vi ikke river hele køkkenet eller badet ned, når vi renoverer, er det meget billigere for dig blot at betale for renovering af køkkenlåger eller armaturer. På den måde slipper du også for at deltage i køb, brug, smid væk kulturen – for hvorfor smide noget ud, der stadig fungerer som det skal?

Med renovering af køkken samt renovering af badeværelse og garderobe fra ReKitchen får du udadtil et helt nyt udseende og look – dog uden at betale den høje pris. 

liebherr-monolith-infinityspring.Jpg
Screenshot 2023-05-18 at 12-59-48 EGGER VDS.png
Screenshot 2023-05-18 at 10-43-06 EGGER VDS.png

Bestiller du rådgivning hjemme hos dig selv, er første skridt, at vi kommer ud og besøger dig, og laver helt klare aftaler om dine ønsker og behov.

 

Her snakker vi altså også om omfanget af opgaven, samt hvilke materialer og farver, du ønsker til eksempelvis din køkkenrenovering eller renovering af badeværelse.

Er du i tvivl om, hvad du vil have lavet?

  1. Så rådgiver vi dig og kommer med gode ideer til, hvor dit nye køkken eller bad kan komme til at se ud. Vores rådgivere har stor erfaring og ekspertise inden for renovering af køkken, bad og garderobe, og kan derfor komme med kvalificerede bud på, hvordan din renovering skal se ud.
     

  2. Næste skridt er, at vi måler køkkenet eller badet, hvor renoveringen skal foretages, laver en klar arbejdsplan, og udregner en pris, der afhænger af opgavens omfang samt valg af materiale. Herefter få du tid til at tænke vores tilbud igennem – her er det naturligvis både muligt at takke ja eller nej, og tilbuddet er bestemt ikke bindende.
     

  3. Tredje skridt er levering og montering af dine materialer til dit nye køkken eller bad. Her har vi på forhånd aftalt en dag for levering og montering. Skal du blot kan monteret nye låger, bordplader, vaske, armaturer eller skydedøre, så kan vi klare det på en dag. 

Sådan foregår det, når du er kunde hos ReKitchen

Har du yderligere spørgsmål?

Ring til os i dag!

 

Har du yderligere spørgsmål til vores renovering af køkken, bad eller garderobe?

Så skal du endelig ikke holde på tilbage.

Vi sidder klar alle dage til at guide og rådgive dig. 

 

Du skal blot ringe på +45 52 300 850.

Vil du hellere kontakte os på mail, kan du gøre dette på hello@rekitchen.dk.

bottom of page