top of page

Låger og fronter

Trænger du til at få skiftet til nye køkkenlåger?

 

Så er du kommet til det rette sted. ReKitchen sørger nemlig for nem og hurtig renovering af dine køkkenlåger, så dit gamle køkken bliver moderne og kan skinne på ny. 

Køkkenlåger er ofte det element i køkkenet, der bliver hurtigst slidt. Det kan være på grund af slag eller genstridigt snavs – og ofte er det ikke let at få en gammel køkkenlåge til at se ny ud!

Her kommer vi dig til undsætning. Foruden et bredt udvalg af flotte køkkenlåger i forskellige design kommer vi naturligvis også ud og ordner renovering af køkkenlåger.  

Grebsfri låge i Eg træ
fronter i massiv sort egtræ

Renovering køkkenlåger

Hos ReKitchen har vi et stort udvalg af forskellige køkkenlåger både med hensyn til design, farver og materiale. En udskiftning af køkkenlåger under køkkenrenovering rækker rigtig langt, og ofte kan det være nok til at få dit gamle køkken til at synes som nyt.

 

Ring og få en gratis rådgiver ud til jer, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Tlf: +45 52 300 850

Nye låger

Renovering af køkkenlåger

Hos ReKitchen har vi et stort udvalg af forskellige køkkenlåger både med hensyn til design, farver og materiale.

En udskiftning af køkkenlåger under en køkkenrenovering rækker rigtig langt, og ofte kan det være nok til at få dit gamle køkken til at synes som nyt. 

Hos os har vi forskellige modeller af køkkenlåger, der kan indgå i din køkkenrenovering. De forskellige modeller forklarer, hvilket materiale køkkenlågerne er i.

egefiner med indfræset greb

Køkkenlåger i laminat og finer

Vælger du laminat eller finer, får du køkkenlåger, der er flotte, klassiske og tidløse.

Her kan du igen vælge mellem mange design og udseender. For eksempel kan du få de klassiske, hvide køkkenlåger i laminat eller køkkenlåger i askefiner eller birkefiner.

Laminat er mange lag papir, som er presset sammen. Øverst er der et lag af beskyttende melanin, og derfor er laminatkøkkenlåger også meget holdbare.

 

Finer er mange tynde lag træ og bliver brugt til at beklæde plader, for eksempel en spånplade eller en anden massiv træsort.

De forskellige design har forskellig glans samt greb – de fleste er grebsfri, hvilket betyder, at du ikke behøver et greb for at åbne eller lukke køkkenlågerne.

Køkkenlåger i folie

Når du vælger køkkenlåger i folie til din køkkenrenovering, er der mange veje, du kan vælge at gå.

 1. Du kan vælge, om dine nye køkkenlåger skal være glatte, eller om de skal have struktur i form af forskellige finesser. Foliekøkkenlåger er fremstillet i PVC, der er et hårdt og slidbart materiale. 
   

 2. Du kan vælge blandt mange forskellige farver og folier, som giver struktur til køkkenlågen – for eksempel kan du vælge folie, der gengiver en træstruktur. Farverne er naturlige og rolige og passer til de fleste smage og hjem.

Når du vælger struktur til dine køkkenlåger i folie, skaber det også mere farvespil og liv til dine køkkenlåger. Her kan du vælge mellem brun mahogni, hvid ask, eg og meget mere. 

Malet låge
linoleum låge med indfræset greb

Køkkenlåger i linoleum

Vælger du køkkenlåger i linoleum, skal du vide, at du vælger en bæredygtig løsning til renoveringen af dit køkken.

 

Linoleum er nemlig fremstillet af naturlige ingredienser som for eksempel linolie, harpiks, træmel og farvepigmenter, der er miljøvenlige.

Derudover udskiller materialerne nærmest ikke CO2, når de bliver fremstillet. De optager nemlig mere CO2, end de udleder.

Vælg mellem 3 forskellige typer af køkkenlåger i linoleum.

 1. Syv standardfarver med forskellige kanter.

 2. 10 forskellige farver.

 3. 10 forskellige farver med forskellige greb. 
   

Her kan du vælge mellem flotte farver som charcoal eller nero til de mørke, strømlinede køkkener eller pistachio eller pebble til de lyse og hyggelige køkkener.

 

Valget er dit, og vi rådgiver dig naturligvis hele vejen. 

Køkkenlåger i mikrolaminat

Mikrolaminat er en laminat, der bliver lagt på en spånplade.

 

Når du vælger køkkenlåger til mikrolaminat fra ReKitchen til din køkkenrenovering, har du mange valgmuligheder. 

 

Først kan du vælge mellem mange forskellige farver, hvoraf nogle af dem har struktur. Det vil sige, at du kan få klassiske, hvide køkkenlåger i mikrolaminat, men du kan også få hvide køkkenlåger med struktur i form af for eksempel ludbehandlet ask med mere.

 

På den måde kan du få nogle flotte køkkenlåger til dit nye køkken, der ligner ægte træ – dog uden at du skal betale nær så meget, som hvis du købte køkkenlåger i massivt træ. 

edp_edc2020_heroshot_collection_h1346_st32_f302_st87_h1253_st19_u599_pt_pm_f462_st20_u727_
Lakeret låge

Lakerede køkkenlåger

Lakerede køkkenlåger. Her har vi ligeledes forskellige design, farver.

 

De fleste kommer med klassiske greb, men det er også muligt at finde køkkenlåger uden greb, hvis dette ønskes. 

Har du brug for rådgivning hjemme hos dig selv?

 

Så kan du bestille en gratis rådgivning derhjemme – vi rykker nemlig gerne ud og tjekker dit køkken, inden vi starter din køkkenrenovering.

Har du yderligere spørgsmål?
Ring til os i dag!

Sidder du med yderligere spørgsmål til os?

Er du i tvivl om, hvilket materiale der er bedst for dig, eller måske du er i tvivl om nogen af farverne på vores køkkenlåger?

Så hold dig endelig ikke tilbage.

 

Vi sidder nemlig klar til at rådgive.

Du kan ringe til os på +45 52 300 850 eller skrive en mail på steven@rekitchen.dk, hvor vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Har du brug for rådgivning hjemme hos dig selv? Så kan du bestille en gratis rådgivning derhjemme – vi rykker nemlig gerne ud og tjekker dit køkken, inden vi starter din køkkenrenovering.

Køkkenlåger i IXTEX

IXTEX Super mat malet ridsefast front.

IXTEX er Rekitchens nyeste front. En Super mat ridsefast front, som er malet ikke mindre end 8 gange. Fronten er 3 gange hårdere end en højtrykslaminat låge og en fantastisk flot front.

 

Den nye front rummer virkelig mange kvaliteter:

 • Super mat ridsefast overflade

 • Extra slidstærk og robust

 • Anti-fingeraftryk

 • Særdeles ridsefast

 • Silkeblød overflade

 • Er farvestabil over tid

 • Nem at rengøre med en fugtig klud

 • Har ekstrem lave VOC-emissionsniveauer

Nye køkkenlåger
bottom of page