top of page

Bordplader

Skal du have ny bordplade ifm. køkkenrenovering eller renovering af badeværelse?

Så er du hoppet ind på den helt rigtige side. ReKitchen forhandler nemlig mange forskellige bordplader i forskellige design og materialer til renovering af køkken eller bad.

Har du yderligere spørgsmål til os?


Så tøv endelig ikke med at ringe allerede nu på +45 52 300 850 – så hjælper vi dig med det samme!

Renovering bordplader

En køkkenbordplade eller en bordplade til badeværelset bliver hurtigt slidt, hvis den bliver brugt ofte, men med en udskiftning af en bordplade kan du få dit køkken eller bad til at skinne helt på ny. 

Hos ReKitchen har vi et kæmpe udvalg af bordplader til badeværelse eller køkkenrenovering.

Ring til os og få en gratis rådgiver ud til jer, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Tlf: +45 52 300 850

sort bordplade

Hos ReKitchen har vi et kæmpe udvalg af bordplader til badeværelse eller køkkenrenovering.

 

Alle er fremstillet i forskellige materialer, findes i forskellige farver og former og har forskelligt finish.

Måske du også skal have en vask, der matcher din nye bordplade?

 

Vi har et kæmpe udvalg af forskellige vaske til både køkken, bryggers og bad. 

Hvidt køkken

Bordplade i laminat

Når du vælger en bordplade i laminat, får du en bordplade, der er meget holdbar og slidstærk.

Derudover er det en meget hygiejnisk løsning, da bordpladen er let at holde ren. 

Laminat er mange lag papir, der er presset hårdt sammen. Det øverste lag er lavet af melamin og fungerer beskyttende. Derfor er en bordplade i laminat også holdbar, hvis du passer ordentligt på den. 

En bordplade i laminat sikrer også mod vandskader, da det er nærmest umuligt for vand at trænge igennem. En bordplade i laminat kan derfor være det oplagte valg som bordplade til badeværelse. Dog skal du passe på med varme, da en bordplade i laminat kun kan tåle en let varmepåvirkning.

Det er derfor en god ide altid at have bordskånere til rådighed, så du ikke ødelægger din nye bordplade efter en køkkenrenovering.

Bordplade i træ

En bordplade i træ er et klassisk og solidt valg. En bordplade i træ kræver lidt mere pasning og pleje, men til gengæld er du sikret et tidløst udseende samt et flot produkt i varme og behagelige naturprodukter.

Passer du ordentligt på din træbordplade, kan den holde i årevis. Men det er vigtigt, at du enten giver pladen regelmæssig pleje i form af sæbebehandlinger eller oliebehandlinger, så træet kan beholde gløden og blødheden. Derudover kan du komme langt med daglig rengøring. 

Hos ReKitchen forhandler vi bordplader i forskellige træsorter ifm. køkkenrenovering eller renovering af badeværelse. Træsorterne, du kan vælge imellem, er amerikansk valnød, ask, bambus, bøg, eg i sort, eg, europæisk valnød, mahogni, teak og wenge. 

Ege træs bordplade med underlimet vask
Corian bordplade

Bordplade i Corian

Køber du en bordplade i Corian ifm. en renovering af køkken eller renovering af badeværelse, kan du forvente en bordplade, der holder rigtig længe, og som er meget let at vedligeholde.

Er du usikker på, hvad Corian helt præcist er? Så skal vi fortælle dig det her. Corian er fremstillet af et meget kompakt kompositmateriale. Det betyder, at din bordplade i Corian hverken suger fedt eller farver til sig. Du skal derfor ikke bekymre dig om fedtpletter eller farver fra mad på din bordplade.

Når du skal have en corianbordplade, kan du vælge, om den skal være blank eller mat. Bliver bordpladen slebet, forbliver den mat. Hvis du vil have den blank, skal den poleres. Både en mat og blank bordplade i Corian er lette at vedligeholde. 

Bordplade i granit/komposit

Når du skal finde bordplader til din køkkenrenovering eller renovering af badeværelse, kan du hos ReKitchen også købe bordplader i granit/komposit.

Vores granitplader har masser af shine og karakter og ligger på en hårdhed fra 5,5-7.

Ofte har bordplader i granit et lidt rødligt skær grundet materialet, men de findes naturligvis også i andre farver, der ikke er nær så rødlige. Ofte ligner det, at der er lidt glimmereffekt i bordplader af granit og komposit – dette giver et flot skær, især i sollys.

Under samme kategori har vi også bordplader af komposit, der er utrolig kraftige og holdbare ligesom granitpladerne. Når en bordplade er lavet ud af kompositsten, indeholder den ofte kvarts, farvestoffer og harpiks.

Begge modeller er meget holdbare, stærke og modstandsdygtige. Derudover er de lette at vedligeholde, da de blot kræver en fugtig klud, efter bordpladen har været i brug. 

Laminat bordplader
Linoleum bordplade

Bordplade i Linoleum/stål

Med en bordplade i Linoleum eller stål kan du ikke gå helt galt i byen. Med en bordplade i stål får du et industrielt look i køkkenet eller bryggerset. Vores bordplader i stål er naturligvis rustfrie, og derfor er de også nemme at vedligeholde. Derudover kan en stålbordplade også holde til varme, så du skal ikke være nervøs for at stille varme gryder eller pander på selve bordpladen. 

En bordplade i Linoleum er designet til at blive brugt, og det er nærmest umuligt at lave ridser i pladen. Får du ridser i bordpladen, rejser linoleum sig igen.

Dog er det med tiden uundgåeligt, at der kommer ridser i bordpladen – ofte skader det dog ikke, da det giver en flot patina.

Bordplader i Eksklusiv træ

En bordplade fra SPEKVA er det ypperste indenfor træbearbejdning i Danmark.

En bordplade i træ med eks.gennemgående stave kræver lidt mere pasning og pleje, men til gengæld er du sikret et tidløst udseende samt et flot produkt i varme og behagelige naturprodukt.

Passer du ordentligt på din træbordplade, kan den holde i årevis. Men det er vigtigt, at du enten giver pladen regelmæssig pleje i form af sæbebehandlinger eller oliebehandlinger, så træet kan beholde gløden og blødheden. Derudover kan du komme langt med daglig rengøring. 

Hos ReKitchen forhandler vi bordplader i forskellige træsorter ifm. køkkenrenovering eller renovering af badeværelse. Træsorterne, du kan vælge imellem, er amerikansk valnød, ask, bambus, bøg, eg i sort, eg, europæisk valnød, mahogni, teak og wenge. 

Ny bordplade og låger

Har du yderligere spørgsmål til bordplader eller renovering?

Har du spørgsmål til vores udvalg af renovering, eller måske du brænder inde med et generelt spørgsmål til køkkenrenovering, renovering af badeværelset eller til ReKitchens arbejde?

Ring til os i dag!

Så sidder vores medarbejdere klar til at hjælpe dig over telefonen alle dag – ring blot til +45 52 300 850. Du kan også skrive en mail til os på hello@rekitchen.dk, hvor vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

bottom of page