top of page
xtex oliven.jpg

Køkkenrenovering

Vores køkkenrenovering er kort fortalt en renovering af hele dit køkken – alt efter behov og ønsker fra kunden, naturligvis.

Når vi renoverer et køkken, går vi meget op i at bevæge os væk fra køb, brug og smid ud.

 

Derfor renoverer vi ofte køkkenlåger, krydderihylder, køkkenskuffer, vitrinelåger med mere. Vi sætter også gerne forhøjede låger ind i dit gamle køkken for at skabe mere plads og rum.

På den måde kan du forny dit køkken, uden at det behøver at koste kassen – og uden at du behøver at rive hele dit køkken ned. Ofte holder ’skelettet’ på gamle køkkener bedre end på nye, og derfor giver det ikke altid mening at rive et helt køkken ned, når der er så mange muligheder for forskellige og moderne køkkenrenoveringer.

Her kan vi både foreslå større og mindre renoveringer af dit gamle køkken, og vi rådgiver dig naturligvis hele vejen. 

Renovering af køkkenlåger

Måske dit køkken ikke er nær så gammelt, eller måske du blot trænger til nye køkkenlåger til at give nyt liv til dit køkken?

 

Så renoverer vi også dine køkkenlåger. Køkkenlåger er nemlig ofte de moduler i køkkenet, der bliver hurtigst slidt enten af skade eller genstridigt snavs.

 

En flot renovering af dine køkkenlåger kan derfor føles som at få et helt nyt køkken. 

Renovering af badeværelse

Er dine ydre bademoduler slidte, eller passer de ikke ind i din personlige stil? Så er der også hjælp at hente hos ReKitchen.

 

Vi udfører nemlig også flotte og moderne renoveringer af badeværelser lige efter dine ønsker og behov. 

Fornyelse af vaske og bordplader til badeværelse og køkken

Sidst, men ikke mindst klarer vi også fornyelse af vaske, armaturer og bordplader, hvad end det er vaske, armaturer eller bordplader til badeværelset, bryggerset eller køkkenet.

 

Her arbejder vi med moderne og solide bordplader, vaske og armaturer, hvor du kan vælge mange forskellige design – så er det altid nemt at finde noget, der matcher din stil.

Horn_bordplade_edited.jpg

Har du spørgsmål?
Så ring til os i dag

 

Brænder du inde med flere spørgsmål om vores forskellige renoveringsopgaver, eller har du en forespørgsel, så tøv endelig ikke. Vi sidder klar til at rådgive dig og kommer også gerne ud til dig

Du kan ringe til os på +45 52 300 850 alle dage.

Ellers kan du fange os på vores e-mail, som er steven@rekitchen.dk, hvor vi bestræber os på at besvare dit spørgsmål i løbet af en til to dage. 

IMG_4494.JPG

Lad os tage en snak om dit næste projekt

Udfyld kontaktformular eller ring til os, så er vi klar til at hjælpe, guide og rådgive. 
Og vi kommer gerne ganske gratis hjem til dig.

Lige nu dæksker vi følgende områder:

Jylland, Fyn, Sjælland, Nordtyskland

Skriv til os: Kontakt@rekitchen.dk

Ring til os: +45 52 300 850

Tak, din besked er modtaget

bottom of page