top of page

Få gratis rådgivning derhjemme

Skal du have renoveret enten bad, køkken eller garderobe, men er du i tvivl om, hvor du skal begynde, og hvor du skal slutte?

Måske du er i tvivl om, hvilke materialer der er bedst til køkkenlåger, eller måske du ikke er klar over, hvilken bordplade til badeværelset der er bedst?

 

Så står ReKitchen klar til at hjælpe dig! Vi har nemlig et hold af kompetente rådgivere, der står klar til at hjælpe dig gennem hele processen.

 

For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge gennem hele renoveringen, og derfor tilbyder vi naturligvis også gratis rådgivning derhjemme.

 

Derfor kommer vi også gerne ud til dig og beser hele renoveringsprojektet, inden vi går i gang – helt gratis. Her vil vi guide dig til, hvad der skal renoveres, samt tage mål og udarbejde både en pris og en arbejdsplan. 

Lyder det som noget for dig?

Så giv os et kald på +45 52 300 850 – vi står klar til at rådgive dig!

 • Facebook - White Circle
 • LinkedIn - White Circle
 • Twitter - White Circle

Hvordan foregår en gratis rådgivning? 

Står du med en køkkenrenovering eller renovering af badeværelse, sørger vi for at tage mål og snakke om valg af materiale og farver.

Derudover tjekker vi også, hvad der egentlig har behov for renovering, og hvad der ikke har. Ofte kan en renovering af køkkenlåger være nok til at få dit gamle køkken til at shine.

IMG_4483.JPG

Så undgår vi at smide noget ud, der rent faktisk stadig virker og fungerer fint – vi lader nemlig altid skelettet af køkkenet stå i et gammelt køkken.

 

Gamle køkkener har et skelet, der holder bedre end mange af de nye, der bliver produceret i dag.

 

På den måde arbejder ReKitchen også med genbrug, og derfor er vi også miljøbevidste.

 1. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele renoveringsprocessen, og derfor tilbyder vi naturligvis også et gratis hjemmebesøg, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.
   

 2. Når du får besøg af en af vores eksperter, rådgiver de om køkken- og badrenovering eller andet inventar samt renovering af garderobe med alt, hvad der hører med – her mener vi bordplader til badeværelse og køkken, armaturer til badeværelse og køkken, vaske til badeværelse og køkken samt låger og hvidevarer med meget mere.

  Derudover hjælper vores rådgivere dig med at udregne en pris på dit renoveringsprojekt og tager mål af enten køkken eller bad.
   

 3. Når vores rådgivere har gjort alt det forudgående arbejde, og du føler dig tryg ved at gå videre med dit renoveringsprojekt, hjælper vores rådgivere dig også med at lave en arbejdsplan samt en fast pris, når I har fundet ud af, hvad der skal renoveres, og hvilke materialer du ønsker.
   
 4. Herefter er du naturligvis i kontakt med en af vores rådgivere under hele renoveringen, så du altid kan få besvaret dine spørgsmål og samtidig have muligheden for at følge med i hele processen.
   

 5. Her tilbyder vi rådgivning til din køkkenrenovering eller renovering af badeværelse.
  ReKitchen tilbyder professionel rådgivning, uanset om du skal have renoveret dit køkken, dit bad eller din garderobe. 
   

 6. Når mødet hjemme hos dig er slut, udarbejder vores rådgiver en arbejdsplan og finder en pris samt et helt uforpligtende tilbud.
  Herefter er valget helt op til dig.
  Siger du ja til tilbuddet, kan vi gå i gang på den dag, der passer dig bedst og vi har materialerne klar.
   

 7. Ofte er vi færdige allerede på selve dagen, da vi kun renoverer det ydre udseende, når det kommer til køkkenrenovering eller renovering af badeværelse eller garderobe.

På samme måde foretager vi os også renovering af badeværelse eller garderobe.

Det vil sige, at hvis du allerede har et velfungerende skab som garderobe, kan vi nøjes med at skifte dørene ud, så din garderobe bliver opdateret og moderne igen.

Når vi renoverer bad, lader vi altså også dit originale bademiljø stå, men renoverer vaske, armaturer, bordplader til badeværelse med mere. 

Horn_2.jpg

Har du yderligere spørgsmål?
Kontakt os allerede i dag!

Sidder du med spørgsmål om vores gratis rådgivning, eller er du kommet i tanke om en anden forespørgsel med hensyn til dit renoveringsprojekt, så skal du endelig ikke holde dig tilbage.

 

Renovering af køkken eller bad kan være en stor proces, og er det første gang, kan det være svært at finde rundt i materialer og farver.

 

Heldigvis har vores rådgivere stor erfaring med renovering af køkken og bad eller garderobe, og de guider dig sikkert gennem hele renoveringen af et gammelt køkken eller bad. 

 

Hos ReKitchen sidder vi klar til at rådgive dig over enten telefon eller mail. Ring til os på +45 52 300 850, eller send en mail på steven@rekitchen.dk.

IMG_4494_edited_edited.jpg
bottom of page