top of page
Forberedelse Drikkevarer

Få besøg og få hjælp til at lave de bedste løsninger

Når du skal have en køkkenrenovering eller fornyelse af badeværelse eller garderobe, kan det ofte være svært at vide, hvor du skal starte eller slutte.

 

Hvilket materiale skal du bruge, hvilke farver vil du have, hvor meget skal renoveres og mange andre spekulationer, som sikkert har været oppe at vende.

 

Virker det hele lidt uoverskueligt?

Så kan du heldigvis få hjælp fra vores team af rådgivere hos ReKitchen. 

Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig og forstår, at det kan være et svært valg at vælge både materialer og farver, når du skal have en køkken- og badrenovering.

 

Derfor er vores team af rådgivere også eksperter i at finde materialer og farver, der passer til dine krav og ønsker. 

 • Linkedin
 • Instagram
 • facebook

Vores rådgivere er eksperter i gode løsninger

Hos ReKitchen får du altså nemt og hurtigt en ny facade på køkken, bad eller garderobe.

 

Vores rådgivere guider dig hele vejen og kommer også med de bedste løsninger for dig.

 

Vi har nemlig et team af rådgivere, der er eksperter inden for køkkenrenovering og renovering af badeværelse og garderobe, og derfor kan du også regne med, at vi med sikkerhed kan finde en løsning, der passer til dig.

Hos ReKitchen ser vi helt klare fordele i at tage ud at besøge dig.

På den måde kan vi nemlig bedst få overblik over opgavens omfang.

 

Derudover er det rart for os at møde vores kunder ansigt til ansigt – på den måde er vi også sikre på, at vi undgår eventuelle misforståelser, der tit kan opstå over skrift eller telefon. 

Sådan foregår en gratis rådgivning

 1. Hos ReKitchen tilbyder vi, at du helt gratis kan få en rådgiver ud på din adresse. Her vil rådgiveren bese det, der skal renoveres, tage mål og derudover snakke med dig om dine ønsker og behov.
   

 2. Vores rådgivere guider dig naturligvis gennem hele processen, og du vil altid være i kontakt med den samme rådgiver under hele renoveringen af køkken, renovering af badeværelse eller garderobe.
   

 3. Her vil det også være muligt at se prøver på forskellige farver og materialer, så du bedre kan få en fornemmelse af, hvordan dit nye køkken, bad eller garderobe kommer til at se ud efter en renovering. 
   

 4. Når mødet hjemme hos dig er slut, udarbejder vores rådgiver en arbejdsplan og finder en pris samt et helt uforpligtende tilbud.
  Herefter er valget helt op til dig.
  Siger du ja til tilbuddet, kan vi gå i gang på den dag, der passer dig bedst og vi har materialerne klar.
   

 5. Ofte er vi færdige allerede på selve dagen, da vi kun renoverer det ydre udseende, når det kommer til køkkenrenovering eller renovering af badeværelse eller garderobe.

Det vil sige, at vi laver renovation af køkkenlåger, armature til badeværelse og køkken, bordplader til badeværelse og køkken med mere, men lader det gamle fundament stå.

På den måde kan du opnå et flot og nyt køkken, der er hurtigt at montere, og som ikke koster nær så meget som et helt nyt køkken, hvor det gamle køkken rives ned.

 

Derfor er det en billig renovering af køkken, bad og garderobe. Har du lyst til at læse mere om køkkenpriser eller prisen på renovering af bad og garderobe, kan du finde priseksempler fra tidligere cases. 

Når vores rådgivere har lavet alt det grundlæggende arbejde, kan vi gå i gang med din køkkenrenovering eller renovering af badeværelse eller garderobe.

 

Under hele processen har du naturligvis mulighed for kontakt med den samme rådgiver, så du bliver taget i hånden under hele renoveringen. 

2410_03_Sort_SetaLac_and_MetalLac_Kobber_v02 (1).jpg

Har du yderligere spørgsmål til køkkenrenovering eller renovering af bad eller garderobe?

Har du spørgsmål til vores rådgivere eller rådgivning? Eller måske du har ekstra spørgsmål til vores materialer eller produkter? Så tøv endelig ikke.

Vi sidder klar til at guide dig gennem processen, og vi ved, at det kan være svært at vælge materiale og farve til køkkenrenovering eller renovering af bad eller garderobe.

Hos ReKitchen sidder vi klar til at rådgive dig over enten telefon eller mail. Ring til os på +45 52 300 850 alle dage, eller send en mail på steven@rekitchen.dk.

Vi bestræber os på at svare på mails inden for en til to hverdage. 

IMG_2835_edited_edited.jpg
bottom of page