IMG_E9549.JPG

Udstilling i Kolding

Nyhed  - Showroom 2022

Vi åbner egen Udstilling i Lunderskov ved Kolding..

Hvor fronter, bordplader, køkkener, emfang, hvidevarer,

Quuoker vil være udstillet.

Forventet åbning

01.10.2022

Udstillingen vil være åben efter "aftale princippet"

Et møde, aftales med en rådgiver og derfra kan i sammen finde en

tid der passer Jer.

 

Dog vil der være åben 9.00-12.00 på tirsdag og torsdage.

( forsøgs periode )

Vi deltager derfor kun på Danmarks største, og mest

kreative og inspirerende Design messe

Bella, København:

09-12 marts 2023

 

logo-bottom_172.png
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

 

Rekitchen showroom:

Udgangspunktet er at give den første/sidste gode kundeoplevelse, inden der indgås en aftale om køkken eller anden inventar fornyelse.

Som kunde skal man kunne vælge, røre, og udforske nye farver og design. Fornemme materialernes samhørighed eller manglen på samme. Glans eller mat - "non finger print" eller bare en ramme låge i træ eller malet. Grebsfri eller med greb, "push out" på fronter,

eller se en skuffe med selvluk.

Ønsker du at booke tid i vores showroom?

Så ring endelig til os på +45 52 300 850. Så gør vi vores bedste for at finde et tidspunkt der passer dig/Jer.

NB.

Hvis du/I besøger os, så kør gerne forbi Drabæks Mølle, der er ved at blive renoveret smukt og nænsomt. se mere herunder

 

Kundebesøg:

Ønsker du rådgivning hjemme ved dig selv?

Så kan du – helt gratis – få en rådgiver ud til dig. Når en rådgiver kommer ud til dig, beser de køkkenet, bad eller hvad der skal renoveres, og derefter udregner de en pris.

 

Derudover måler de naturligvis også enten køkkenet eller badet, og udarbejder samtidigt også en arbejdsplan, der stemmer overens med dine krav og behov.

Så er du sikker du, at du får et nyt køkken eller bad, som du er tilfreds med, og vi er sikre på, at vi efterlader et renoveringsarbejde, som vi kan være stolte af. 

 

Har du spørgsmål til vores renovering, materialer eller produkter?

 

Så ring endelig til os på +45 52 300 850. Så gør vi vores bedste for at besvare dig spørgsmål, og rådgive dig gennem processen.

IMG_0083.HEIC
IMG_0084.HEIC

Undgå køb, brug, smid væk kulturen 

Hvorfor fjerne fundamentet, når vi kan renoverer køkken eller bad?

Måske du undrer dig over, at vi ikke river hele køkkenet ned, når vi foretager en køkkenrenovering hjemme hos dig, men det er der faktisk en god grund til.

Ofte er det ikke hele køkkenmiljøet eller badeværelsesmiljøet, der rent faktisk er slidt. Tit er det kun det ydre, som låger, bordplader, vaske, armaturer og skydedøre, der med tiden bliver slidte, når de bliver brugt. De ydre dele er nemlig modtagere for langt mere snavs og flere slag end selve fundamentet. Derfor kan en enkelt udskiftning af de ydre materialer, kan ændre hele dit køkken eller bad.

En anden god grund til, at vi ikke river hele køkkenet eller badet ned, når vi renoverer, er det meget billigere for dig blot at betale for renovering af køkkenlåger eller armaturer. På den måde slipper du også for at deltage i køb, brug, smid væk kulturen – for hvorfor smide noget ud, der stadig fungerer som det skal?

Med renovering af køkken samt renovering af badeværelse og garderobe fra ReKitchen får du udadtil et helt nyt udseende og look – dog den at betale den høje pris. 

IMG_6873 (002).jpg
0686_sassoline_300_dpi.jpg

Bestiller du rådgivning hjemme hos dig selv, er første skridt, at vi kommer ud og besøger dig, og laver helt klare aftaler om dine ønsker og behov. ( Bare rolig - Vi har ikke trailer med )

 

Her snakker vi altså også om omfanget af opgaven, samt hvilke materialer og farver, du ønsker til eksempelvis din køkkenrenovering eller renovering af badeværelse.

Er du i tvivl om, hvad du vil have lavet?

  1. Så rådgiver vi dig og kommer med gode ideer til, hvor dit nye køkken eller bad kan komme til at se ud. Vores rådgivere har stor erfaring og ekspertise inden for renovering af køkken, bad og garderobe, og kan derfor komme med kvalificerede bud på, hvordan din renovering skal se ud.
     

  2. Næste skridt er, at vi måler køkkenet eller badet, hvor renoveringen skal foretages, laver en klar arbejdsplan, og udregner en pris, der afhænger af opgavens omfang samt valg af materiale. Herefter få du tid til at tænke vores tilbud igennem – her er det naturligvis både muligt at takke ja eller nej, og tilbuddet er bestemt ikke bindende.
     

  3. Tredje skridt er levering og montering af dine materialer til dit nye køkken eller bad. Her har vi på forhånd aftalt en dag for levering og montering. Skal du blot kan monteret nye låger, bordplader, vaske, armaturer eller skydedøre, så kan vi klare det på en dag. 

Sådan foregår det, når du er kunde hos ReKitchen

Har du yderligere spørgsmål?

Ring til os i dag!

 

Har du yderligere spørgsmål til vores renovering af køkken, bad eller garderobe?

Så skal du endelig ikke holde på tilbage.

Vi sidder klar alle dage og er klar til at guide og rådgive dig. 

 

Du skal blot ringe på +45 52 300 850.

Vil du hellere kontakte os på mail, kan du gøre dette på hello@rekitchen.dk.