IMG_4343.JPG

Få vores flotte trailere på besøg

 

Fast Udstilling hele året:

(undtaget mellem jul og Nytår)

Huset Middelfart:

(Byggecentrum)

Alle ugens Dage fra kl. 10-17.00

Med de nyeste X-TEX malet fronter.

Vi udstiller med Vogne:

 

Vogn 01

Uge 37 - Superbrugsen - Strib - 5500 Middelfart

Uge 38 - Superbrugsen - Nørre Aaby - 5580 Nørre Aaby

Uge 39 - Dagli Brugsen - Vissenbjerg - 5492 Vissenbjerg

Uge 40 - Meny - Aarup - 5560 Aarup

Uge 41 - Superbrugsen - Tommerup - 5590 tommerup

Altid åben udstilling onsdag og torsdag fra kl. 11-14.00

Eller efter aftale. Kim +45 27 374 445

Vogn 02

Uge  - Vindinggård Centret - Vejle

Uge  - Rema1000 - Bredballe Centeret - Vejle  

 

Altid åben udstilling Torsdag og fredag fra  kl. 11-14.00

Eller efter aftale. Thomas +45 20 297 908

9070EB9B-6898-EB11-84A8-00505682484C_edi
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
logo-bottom_172.png
9070EB9B-6898-EB11-84A8-00505682484C_edi
boligdage_logo_edited.png
img_5413.jpg

 

Til forretnings indehaveren/Butikschefen

Mangler der liv udenfor din forretning, så få vores flotte trailere på besøg.

Vi kan udstille alle steder da vi har trailer som hurtigt kan køres fra sted til sted. Har du en Brugs, Føtex, Rema1000, Meny eller en hel tredie forretning - Så kommer vi gerne forbi og udstiller.

Vi opfører os pænt og hilser på folk, og begynder ikke at antaste folk. Vi handler aldrig med kunden på stedet, det kan vi først når vi har besøgt kunden - som altid er uforpligtende.

Ring udstillingsansvarlig: Kim Kristensen +45 27 374 445

Ønsker du rådgivning hjemme ved dig selv?

Så kan du – helt gratis – få en rådgiver ud til dig. Når en rådgiver kommer ud til dig, beser de køkkenet, bad eller hvad der skal renoveres, og derefter udregner de en pris.

 

Derudover måler de naturligvis også enten køkkenet eller badet, og udarbejder samtidigt også en arbejdsplan, der stemmer overens med dine krav og behov.

Så er du sikker du, at du får et nyt køkken eller bad, som du er tilfreds med, og vi er sikre på, at vi efterlader et renoveringsarbejde, som vi kan være stolte af. 

 

Har du spørgsmål til vores renovering, materialer eller produkter?

 

Så ring endelig til os på +45 52 300 850. Så gør vi vores bedste for at besvare dig spørgsmål, og rådgive dig gennem processen.

Undgå køb, brug, smid væk kulturen 

Hvorfor fjerne fundamentet, når vi kan renoverer køkken eller bad?

Måske du undrer dig over, at vi ikke river hele køkkenet ned, når vi foretager en køkkenrenovering hjemme hos dig, men det er der faktisk en god grund til.

Ofte er det ikke hele køkkenmiljøet eller badeværelsesmiljøet, der rent faktisk er slidt. Tit er det kun det ydre, som låger, bordplader, vaske, armaturer og skydedøre, der med tiden bliver slidte, når de bliver brugt. De ydre dele er nemlig modtagere for langt mere snavs og flere slag end selve fundamentet. Derfor kan en enkelt udskiftning af de ydre materialer, kan ændre hele dit køkken eller bad.

En anden god grund til, at vi ikke river hele køkkenet eller badet ned, når vi renoverer, er det meget billigere for dig blot at betale for renovering af køkkenlåger eller armaturer. På den måde slipper du også for at deltage i køb, brug, smid væk kulturen – for hvorfor smide noget ud, der stadig fungerer som det skal?

Med renovering af køkken samt renovering af badeværelse og garderobe fra ReKitchen får du udadtil et helt nyt udseende og look – dog den at betale den høje pris. 

IMG_E4372 (1).JPG
IMG_E4369.JPG

Bestiller du rådgivning hjemme hos dig selv, er første skridt, at vi kommer ud og besøger dig, og laver helt klare aftaler om dine ønsker og behov. ( Bare rolig - Vi har ikke trailer med )

 

Her snakker vi altså også om omfanget af opgaven, samt hvilke materialer og farver, du ønsker til eksempelvis din køkkenrenovering eller renovering af badeværelse.

Er du i tvivl om, hvad du vil have lavet?

  1. Så rådgiver vi dig og kommer med gode ideer til, hvor dit nye køkken eller bad kan komme til at se ud. Vores rådgivere har stor erfaring og ekspertise inden for renovering af køkken, bad og garderobe, og kan derfor komme med kvalificerede bud på, hvordan din renovering skal se ud.
     

  2. Næste skridt er, at vi måler køkkenet eller badet, hvor renoveringen skal foretages, laver en klar arbejdsplan, og udregner en pris, der afhænger af opgavens omfang samt valg af materiale. Herefter få du tid til at tænke vores tilbud igennem – her er det naturligvis både muligt at takke ja eller nej, og tilbuddet er bestemt ikke bindende.
     

  3. Tredje skridt er levering og montering af dine materialer til dit nye køkken eller bad. Her har vi på forhånd aftalt en dag for levering og montering. Skal du blot kan monteret nye låger, bordplader, vaske, armaturer eller skydedøre, så kan vi klare det på en dag. 

Sådan foregår det, når du er kunde hos ReKitchen

Har du yderligere spørgsmål?

Ring til os i dag!

 

Har du yderligere spørgsmål til vores renovering af køkken, bad eller garderobe?

Så skal du endelig ikke holde på tilbage.

Vi sidder klar alle dage og er klar til at guide og rådgive dig. 

 

Du skal blot ringe på +45 52 300 850.

Vil du hellere kontakte os på mail, kan du gøre dette på hello@rekitchen.dk.