top of page

Vaske

Trænger du til en ny vask i enten bad, køkken eller bryggers?

 

Så er du havnet det rette sted. Hos ReKitchen sørger vi nemlig for nem og hurtig levering og montering af din nye vask, hvad enten det er til en køkkenrenovering eller renovering af dit badeværelse eller bryggers.

 

Med en ny vask er du allerede tættere på et nyere, flottere og mere moderne look i dit hjem, samtidig med at det er en billig renovering af køkken, bad eller bryggers. 

Vi har et bredt udvalg af vaske, så der er rig mulighed for at finde en vask, som du kan holde af, og som lever op til dine standarder og krav.

Er du i tvivl om, hvilken slags vask du skal bruge, eller har du brug for yderligere rådgivning til din køkkenrenovering eller renovering af badeværelset eller bryggers?

 

Så ring til os på +45 52 300 850.

 

Du har også muligheden for at få en gratis rådgiver ud til dig, der kan bese opgaven og guide dig yderligere.

Blanco

Vaske til køkken, bad og bryggers

Hos ReKitchen har vi et bredt udvalg af vaske til både køkken, bad og bryggers.

De kommer både i forskellige farver, former og materialer.

Vi har i alt fire forskellige modeller:

  • Stål

  • Komposit

  • Farvede vaske

  • Keramik.

Mangler du det perfekte armatur til din nye vask?

Så tjek vores store udvalg ud af armaturer. Vi har både farvede armaturer og armaturer i stål

Casø

Renovering af Vaske

Hos ReKitchen har vi et stort udvalg af forskellige vaske både med hensyn til design, farver og materiale.

Alle vaskene er nemme at montere og kan monteres præcis, som du ønsker det.

Hos ReKitchen forhandler vi både enkeltvaske og dobbeltvaske i forbindelse med en køkkenrenovering eller en renovering af badeværelset eller bryggers.

kubus520softkkkenvaskrustfritstl-31.jpg

Vaske i stål

Vores vaske i stål er designet i tidløse og klassiske design, der altid er nemme at vedligeholde og rengøre.

Grundet deres klassiske design passer de ind i de fleste hjem, hvad enten det er en vask til badeværelset, køkkenet eller bryggerset. 

 

Vores vaske i stål er designet i tidløse og klassiske design, der altid er nemme at vedligeholde og rengøre.

 

Grundet deres klassiske design passer de ind i de fleste hjem, hvad enten det er en vask til badeværelset, køkkenet eller bryggerset.

Derudover er vores vaske i stål også utroligt slidstærke og holdbare – og så er de naturligvis fremstillet i rustfrit stål.

 

Når de skal rengøres, er det nemmest blot at benytte vand og sæbe – og aldrig ståluld, da det vil efterlade vaskens overflade ridset og grim. 

Vaske i komposit

Vaske i komposit er utroligt holdbare og slidstærke. Derfor kan de også holde til lidt af hvert – både opvask, madlavning og rengøring hver eneste dag.

Derudover er en vask i komposit yderst nem at rengøre og kræver kun en våd klud, når den trænger til det.

Vores kompositvaske er fremstillet af knust granitgranulat og et bindemiddel. Bindemidlet er modstandsdygtigt over for ridser og syre, og derfor er det en vask, der kommer til at være pæn og virke ny længe.

Alle vores vaske i komposit er fremstillet i sort komposit og har forskellige afløb, herunder i krom, messing, kobber og sort.

 

Derudover forhandler vi både dobbelt- og enkeltvaske i forbindelse med en køkkenrenovering eller renovering af enten badeværelse eller bryggers.

komposit
kubus400softkkkenvasklightgoldmessing-32

Farvede vaske

Er du mere til en vask, der skaber lidt opmærksom, har ReKitchen et stort udvalg af farvede vaske til enten køkken, bad eller bryggers.

 

Her kan du få flotte vaske med eller uden glans i både messing, sort, grå, guld, kobber og bronze. Alle farverne findes i både enkelt- og halvandenvaske, og vi forhandler dem i forbindelse med renovering af køkken, badeværelse eller bryggers.

Med en farvet vask kan du skabe en personligere og mere unik indretning i enten køkken, bad eller bryggers. Farvede vaske kræver dog lidt mere pleje, hvis du vil have, at de skal være pæne hele tiden.

 

Det er nemlig vigtigt at undgå kalkaflejringer, da de ikke klæder en farvet vask. Her skal du sørge for at tørre vasken af.

Vaske i keramik

Vælger du en keramikvask til enten køkken, bad eller bryggers, tager du et helt klassisk valg. Alle vores vaske i keramik kommer i hvid og har glatte overflader. ReKitchen forhandler både dobbelt- og enkeltvaske.

Med en dobbeltvask får du mere rum og fleksibilitet med god mulighed for at for eksempel skylle grøntsager og meget andet.

 

En vask i keramik er også en klassisk vask til badeværelset.

Alle vores keramikvaske kommer med forskelligt farvede afløb, herunder krom, kobber, messing, sort og guld. Alle vores keramikvaske er fremstillet i 100 procent naturprodukter, da de kun er lavet af glasur og ler.

Når det kommer til fordelene ved at vælge en keramikvask, er der mange. Blandt andet er den meget holdbar og let at rengøre.

Ligesom kompositvaskene er de også modstandsdygtige over for ridser og syre. Derudover er de antibakterielle, hvilket er en klar fordel i køkkenet, når du står med madvarer.

mera Blanco

Har du yderligere spørgsmål til vaske eller renovering?
Ring til os i dag!

Har du spørgsmål til vores udvalg af vaske, eller måske du brænder inde med et generelt spørgsmål til renovering af køkken, bad eller bryggers eller til ReKitchens arbejde?

 

Vi sidder nemlig klar til at rådgive.

Du kan ringe til os på +45 52 300 850 eller skrive en mail på steven@rekitchen.dk, hvor vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Har du brug for rådgivning hjemme hos dig selv? Så kan du bestille en gratis rådgivning derhjemme – vi rykker nemlig gerne ud og tjekker dit køkken, inden vi starter din køkkenrenovering.

bottom of page